berichtje
Tot 24 maart!
Dennis, Petra & Zonne
09 Januari 2008 - 05:46
Sonja. :
Wat leuk dat Zonne het de wereld verteld met haar stralende ogen!! -
09 Januari 2008 - 07:40
Fee:
WAUW! GEWELDIG!!! Ben he-le-maal blij voor jullie!!!
Wat een te gek nieuws! En ook gefeliciteerd voor alle opa's en oma's en ooms en tantes!
Zit met een grote glimlach op m'n gezicht. Geniet ervan!!
X Fee -
09 Januari 2008 - 08:54
Sonja:
Joehoe..........laat de kleine maar komen!!!! Gefeliciteerd schatjes
Dikke kus Sonja -
09 Januari 2008 - 11:02
Mariëlle:
Wow!!! Wat een fantastisch nieuws!! Echt helemaal geweldig!!
Gefeliciteerd alledrie!
Dikke kus van ons,
Bram, Chiel en Mariëlle -
09 Januari 2008 - 11:04
Mariëlle:
Uhm... 24 maart? Ik ben volgens mij nog niet helemaal op de hoogte...?!
Ciao!
Geniet lekker van al deze leuke vooruitzichten!
Kus, Mariëlle -
09 Januari 2008 - 12:10
Pascal En Erika:
gweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liefs ons -
09 Januari 2008 - 16:44
Dineke:
Wat een super leuk nieuwtje!
Gefeliciteerd!!
lieve groetjes Dineke -
09 Januari 2008 - 18:38
Marian:
Hartstikke goed nieuws !!!!!
Gefeliciteerd!
Marian, Richard, Anne en Maud -
09 Januari 2008 - 18:51
Iris:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HOERA IN DE GLORIA!
Wow super gaaf! Echt helemaal geweldig! Ik ben zo blij ik ben zo blij, er komt nog een Elshofje bij :-)
Joepie!!!!!!!!
(PS moet ik alvast de Blije Doos bestellen? Wat een idiote naam trouwens, wie dat nou weer bedacht heeft...)
Daaag!!!
Ayad -
10 Januari 2008 - 12:27
De Antillianen:
Dag lieverds,
geweldig dat Zonne dit grote fantastische nieuws de wereld in mag brengen.......!!! En hoewel iedereen in NL straks de vlag uithangt op 24 maart hangen wij 'm hier halfstok...... -
10 Januari 2008 - 16:53
Mariesuzanne:
Hai!
khad al heel lang niet meer aan jullie site gedacht, maar anneke fluisterde me in dat jullie iets heel bijzonders te vertellen hadden:-)
wat een superleuk nieuws zeg! gefeliciteerd! leuk dat jullie weer trug komen :-)
groetjes
Marie-Suzanne -
11 Januari 2008 - 13:49
Nardy:
W O W !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER NIEUWS !!!! Geweldig!! Gefeliciteerd lieve Petra,Dennis en Zonne !
Zo moeoi kan niemand anders het vertellen dan Zonne ! Goud waard.
Dikke zoen vr jullie 3....uhhh 4 !
Nardy en Bloem -
11 Januari 2008 - 16:40
Sabine:
Wat een leuk nieuws!Proficiat!! jaja, wij komen terug omdat dat beter is voor zonne, school enzo....hahaha, ik denk dat dit de belangrijkste reden is, of niet? En wat is Zonne al een dametje geworden zeg!
Ik heb net al de foto's van de site eens bekeken....wat een heerlijk leventje hebben jullie daar. Ik denk dat Steef je baan daar maar moet overnemen Dennis, dan kan Iris ook een meisje van zon,zee en strand worden.
geniet in ieder geval nog van de laatste maandjes daar en succes met zwangeren/broeden Petra (...ik ben blij dat ik ff niet meer hoef!Maar ja,je moet er wat voor doen he, om zoiets moois te krijgen)
veel groetjes
Sabine, Stefan en Iris -
12 Januari 2008 - 10:04
Petra:
gefeliciteerd met dit leuke nieuws zeg...en jullie komen al weer bijna naar L..volgens mij hebben jullie echt een super tijd daar gehad!
liefs Petra (slingeland ziekenhuis :)) -
14 Januari 2008 - 13:01
Esther:
Hoera hoera gefeliciteerd!!! wat een leuk nieuws!!
nog zo'n schatje erbij!
groetjes Ton, Ans en Esther -
19 Januari 2008 - 16:35
Annie Elissen:
Gefeliciteerd en hardstikke leuk dat jullie met z'n viertjes terugkomen! Oma Ria is ook helemaal in haar nopjes...... liefs van de overkant, Gerard, Annie Mark en Mirjam. -
19 Januari 2008 - 18:53
F Breedveld:
Lieve familie
Wat fijn voor jullie en wat is jullie dochter al een groote meid .Ze zal zich straks echt als een groote zus gedragen. Gefeliciteerd van ons allemaal. -
06 Februari 2008 - 08:12
Iris:
Hoi Dennis, Petra en Zonne,
Gefeliciteerd met de zwangerschap!! Echt leuk voor Zonne om een grote zus te worden!
(Heb jullie website via Stefan & Sabine gekregen)
Groetjes
Iris, Hessel en Marit